Przepis na : obiad
I znów coś z sentymentem, potrawa rodem z Warmii i Mazur. Tytuł dość złożony, ale to tylko pozory. Tak naprawdę to tylko nasze kochane placki ziemniaczane i trochę dodatków, które z tej prostej potrawy, robią przepyszne danie. Placki przygotowujemy tradycyjnie, czyli u mnie zawsze bez mąki, aby nie zaśmiecać niepotrzebnie ziemniaczanej uczty pszennym dodatkiem. Plince ( placki ) przepis -----> TU Pomoćka 100 g twarogu półtłustego 3 -4 łyżki gęstego jogurtu lub śmietany cebula ząbek... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.