Kluski z ciasta parzonego

Kluski z ciasta parzonego

Przepis na : obiad

Kluski z ciasta parzonego Pyszne kluseczki kładzione z ciasta parzonego z serem. Delikatne kluseczki które można podać na słodko jak i na słono. Parzone ciasto to nie tylko karpatka, ptysie czy eklerki. Parzone ciasto doskonale nadaje się na wszelkie kluski i kluseczki. Kluski parzone kładzione na mleku lub na wodzie. Kluski kładzione z serem z czym podać? Jak zrobić ciasto parzone na kluski z serem? Kluski z serem Kluseczki kładzione z ciasta parzonego z serem to proste danie obiadowe, które ma wiele zastos...

Czytaj dalej na blogu Dieta moja pasja

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak zrobić kluski z makiem na Wigilię?

Jest to popularna potrawa szczególnie na Pomorzu i Kaszubach, co nie znaczy, że gości ona na stołach w całej Polsce.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Autor

Elżbieta DziurkowskaElżbieta Dziurkowska

Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kluski, ciasto, ptysie, karpatka, obiad, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z Dieta moja pasja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.