Przepis na : obiad
Surówka z kiszonej kapusty to prawdziwa bomba witaminy C. Naturalne kiszonki to doskonały sposób na wzmocnienie odporności. Ta surówka jest nie tylko zdrowa, ale też smaczna i prosta w przygotowaniu. Kupując kapustę trzeba zwrócić uwagę, by była ona kiszona a nie kwaszona (z dodatkiem octu). 300 g kapusty kiszonej (może być z marchewką) 2 łyżki oleju 1 małe jabłko 1/2 małej cebuli 0,5 łyżeczki cukru 1/4 łyżeczki soli pieprz do smaku Kapustę odciskamy z soku i kroimy drobno. Jabłko obieramy i ścieramy na ta... czytaj dalej...
Dieta bez mleka to blog dla osób, które wykluczyły ze swojej diety mleko krowie i jego przetwory. Przepisy dla siebie znajdą tu nie tylko osoby ze skazą białkową czy mamy karmiące piersią. Dieta bez mleka to gotowa książka kucharska z przepisami dla każdego!