Przepis na : deser
Tapioka to skrobia z korzenia manioku i świetnie sprawdza się w daniach bezglutenowych. Zalecana jest również alergikom. Składa się z niewielkich ilości białka i lekkostrawnych węglowodanów, więc śmiało mogę napisać, że jest produktem fit. Perełki z tapioki są podstawą wielu deserów azjatyckich. Mają neutralny smak, który najlepiej "podkręcić" za pomocą cukru, miodu lub innych dodatków. Ja przedstawiam Wam jedną z najprostszych wersji perełkowatego puddingu, który smakuje rewelacyjnie. Polecam! (3-4 porcje) 1/3 sz... czytaj dalej...
Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.
Czytaj dalej...