Półgotowe ciastka z nadzieniem brzoskwiniowym (z ciasta kruchego)

Półgotowe ciastka z nadzieniem brzoskwiniowym (z ciasta kruchego)

Półgotowe ciastka z nadzieniem brzoskwiniowym (z ciasta kruchego)

https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com  Przepis autorski (mój). Dlaczego ciastka - półgotowe? Dlatego, że pieczone są z gotowego ciasta kruchego. Jest to doskonałe rozwiązanie dla osób początkujących, niecierpliwych i dla tych, którzy nie dysponują długim czasem na zabawę w kuchni. Ciastka mogą być nadziewane czekoladą lub dowolnym dżemem - wg własnych upodobań. Niżej przedstawiam wersję z brzoskwiniami. 1 płat gotowego ciasta kruchego Nadzienie brzoskwiniowe: 1/2 kg brzoskwiń 3 łyż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.