Pasztet z kury/koguta z cebulą i marchewką (wersja 2)

Pasztet z kury/koguta z cebulą i marchewką (wersja 2)

Pasztet z kury/koguta z cebulą i marchewką (wersja 2)

Przepis autorski (mój).   Znowu postawiłam na prostotę - poprzednią wersję pasztetu, która została opublikowana w "Chwili dla Ciebie" możecie zobaczyć tu - klik . Pasztet smakuje rewelacyjnie - jest zwarty i doskonale się kroi. Idealny na zimno - jak i na gorąco.  U mnie już znikał po wyjęciu z piekarnika... Nieupieczona masa może również posłużyć jako farsz np. do pyz czy naleśników.  (2-3 keksówki) (*) 1 kura/kogut 3 liście laurowe   5 ziaren ziela angielskiego  przyprawa rosołow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.