Pasztet z kury/koguta z cebulą i marchewką (wersja 2)
Pasztet z kury/koguta z cebulą i marchewką (wersja 2)
Przepis autorski (mój). Znowu postawiłam na prostotę - poprzednią wersję pasztetu, która została opublikowana w "Chwili dla Ciebie" możecie zobaczyć tu - klik . Pasztet smakuje rewelacyjnie - jest zwarty i doskonale się kroi. Idealny na zimno - jak i na gorąco. U mnie już znikał po wyjęciu z piekarnika... Nieupieczona masa może również posłużyć jako farsz np. do pyz czy naleśników. (2-3 keksówki) (*) 1 kura/kogut 3 liście laurowe 5 ziaren ziela angielskiego przyprawa rosołow... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Di gotuje
Autor
Di gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, pasztet, rosół, bułki, naleśniki, marchewka, naleśnik, ciasto, papryka, mięsa pieczone, jajka z farszem, rosół z kury, ciasta z masa, ciasto na naleśniki, ciasto na zimno
Inne przepisy z Di gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję