Wiadomo, że to co domowe nie ma sobie równych! Tak samo jest z tym ketchupem, który smakuje naprawdę rewelacyjnie i tak mocno pomidorowo! Ketchup możecie doprawić według własnego smaku - zrobić mniej/bardziej ostry, dodać ulubione zioła, czy przyprawy. Z pewnością warto go przygotować i mieć w zasięgu ręki. Polecam, ponieważ poniższy przepis został już niejednokrotnie sprawdzony! (około 1,5 litra ketchupu - w zależności od gęstości) 2 kg pomidorów (najlepiej mięsistych) 1 cebula (duża) 2-3 ząbki czo... czytaj dalej...
Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...