Ciastka kokosowo-kukurydziane z suszonymi wiśniami (bez glutenu)

Ciastka kokosowo-kukurydziane z suszonymi wiśniami (bez glutenu)

Ciastka kokosowo-kukurydziane z suszonymi wiśniami (bez glutenu)

  Przepis autorski (mój).  Ciasteczka są pyszne, dość syte i obłędnieee... pachną! Wiśnie nadają im wyrazistego smaku oraz sprawiają, że wyglądają bardziej kusząco i uroczo. Idealnie sprawdzą się jako bezglutenowa przekąska oraz zaspokojenie ochoty na coś słodkiego. Polecam!   (u mnie 6 dużych i 5 mniejszych sztuk) 150g mąki kukurydzianej 80g cukru kokosowego 50g wiórek kokosowych 50 ml mleczka kokosowego 50 ml oleju 1 jajko 1/4 łyżeczki soli Dodatkowo: 30-40g suszonych wiśni Wszystkie składni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Warto przeczytać

Nawyk zdrowego odżywiania

Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję