Quiche z pietruszką i czerwoną cebulą

Quiche z pietruszką i czerwoną cebulą

Quiche z pietruszką i czerwoną cebulą

Quiche to takie danie obiadowe do którego nadzienia można dodać dosłownie wszystko. Moja zasada na udany quiche to utrzymanie proporcji. Na 1 litr śmietany używamy 7 jajek, w zależności ile potrzeba nam masy jajecznej, możemy odpowiednio ją przygotować używając tej proporcji. Nauczyłam się tego pracując na kuchni i przyznam, że quiche wychodzi przepyszne. Zapraszam was na inne moje propozycje na quiche: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Quiche z boczkiem i cebulą  Quiche z pora z pieczark... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Delusional Trine

Autor

Trine McWilliamsTrine McWilliams

Mieszkam w Amsterdamie i lubię gotować. Staram się gotować zdrowo i lekko strawnie, a także używać co jakiś czas nowych dotąd nie znanych mi składników i odkrywać różne kuchnie świata. Zapraszam!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, pieczarki, szpinak, dania obiadowe, ryż, boczek, warzywa na patelnie, pieczarki w cieście, ciasta z masa, ciasto na zimno, ser biały, ryż z warzywami, pieczony boczek

Inne przepisy z Delusional Trine

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.