Dorsz z pieca z limonkami i rozmarynem

Dorsz z pieca z limonkami i rozmarynem

Dorsz z pieca z limonkami i rozmarynem

Czasem lubię ekspresowa dania :) Kolacja dla dwojga w 15 minut. Myślicie, że to niemożliwe, a jednak..., a do tego zdrowa :) To jest dopiero fastfood :) Składniki: 2 dorsza, 1 limonka, 1 cytryna, oliwa z oliwek, świeży rozmaryn, sól, pieprz. Oczyszczone rybki solimy, pieprzymy oraz polewamy sokiem z cytryny. Do środka wkładamy rozmaryn oraz pokrojoną w plasterki limonkę. Całość skrapiamy oliwą z oliwek. Wkładamy do pieca nagrzanego na 180°C na 15 minut - rybę przykrywamy folią aluminiową, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Delicious Titbits

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Żak, 24 marca 2014 10:50:23

wygląda smacznie:)

Justyna L., 24 marca 2014 21:10:51

Bardzo apetyczna rybka :)