Wegetariański kapuśniak

Wegetariański kapuśniak

Wegetariański kapuśniak

Składniki: (6 porcji) 500-550 g. kapusty kiszonej 1,5 szkl.  ziemniaków pokrojonych w średnią kostkę 1/2 szkl. grubo startej marchewki 1/3 szkl. grubo startej pietruszki 2/3 szkl. grubo startego selera 2 listki laurowe po 4 ziarna ziela angielskiego i czarnego pieprzu 1 duża cebula 1 duży ząbek czosnku 1 łyżka masła po 1/2 łyżeczki: mielonego kminku, kminku całego, nasion kopru włoskiego, ziaren kolendry 2 łyżeczki soli 1/2 - 1 łyżeczka przyprawy typu vegeta 1 łyżka sosu sojowego świeżo mielony czarny pieprz ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Delicious Place

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.