Wegańskie pierogi z jarmużem i awokado
Wegańskie pierogi z jarmużem i awokado
Składniki: (4 porcje) Ciasto: 200 g. mąki pszennej 2-3 łyżki oleju rzepakowego szczypta soli 90-100 ml. gorącej wody Farsz: 300 g. liści jarmużu 1 duże awokado 2 ząbki czosnku 1 duża cebula 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżka posiekanego koperku 2 szczypty mielonego kminku sól i pieprz Oraz: margaryna listki tymianku Jarmuż dokładnie umyj i osusz. Na dużej patelni rozgrzej oliwę. Zeszklij na niej przez minutę drobno posiekaną cebulę i czosnek. Dodaj porwane liście jarmużu pozbawione grubych łodyg, koperek, kminek,... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Delicious Place
Autor
Delicious Place
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi przepis, pierogi, ciasto, mielone, awokado, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto
Inne przepisy z Delicious Place
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję