Tortilla to łatwa i szybka w przygotowaniu przekąska. Po te pyszne placki, w które można zawinąć co tylko lubimy i sobie wymyślimy często sięgamy, gdy organizujemy małą imprezkę :) Tym razem tortilla z popularnym łososiem, ale z niecodziennymi dodatkami. Co powiecie na sos aioli, marynowane pieczarki i kozi ser? Okazało się, że wszystko razem świetnie ze sobą współgra! Składniki (4 porcje): 4 placki tortilli 100 g. dojrzewającej koziej roladki 150 g. wędzonej łososia 100 g. marynowanych mini pieczarek 1/2 małe... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...