Ta surówka jest idealna jako dodatek do grillowanych mięs, ryb i warzyw. Świeża i orzeźwiająca będzie również super pasować do każdego wiosennego czy letniego obiadu. Składniki: pół główki młodej kapusty 2-3 gruntowe ogórki 1 ząbek czosnku 1 pęczek koperku 4 łyżki oleju 1 łyżka octu jabłkowego 1 łyżeczka cukru 1 łyżeczka musztardy francuskiej sól, pieprz Kapustę szatkujemy i wrzucamy do misy. Ogórki myjemy i kroimy wraz ze skórką w cienkie półplasterki. Dorzucamy do kapusty. Koperek drobno siekamy i dodajemy d... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...