Majonezowe babeczki w cytrynowym lukrze

Majonezowe babeczki w cytrynowym lukrze

Majonezowe babeczki w cytrynowym lukrze

  Składniki: (15 szt. babeczek) 3 jajka 6 łyżek cukru drobnego do wypieków 3 łyżki  Majonezu dekoracyjnego WINIARY 1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia   6 łyżek mąki pszennej 3 łyżki mąki ziemniaczanej odrobina olejku migdałowego 9 łyżek cytrynowego cukru pudru   3-5 łyżek soku z cytryny skórka otarta z cytryny Składniki na babeczki powinny być w temperaturze pokojowej. Jajka wbij do misy miksera. Wsyp cukier drobny i miksuj na średnich obrotach miksera, aż masa jajeczna zrobi się jasn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Delicious Place

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.