Gołąbki z włoskiej kapusty

Gołąbki z włoskiej kapusty

Gołąbki z włoskiej kapusty

Przepis na : obiad

Większość osób uważa,że gołąbki są bardzo pracochłonne, choć bardzo smaczne.  Używając włosk iej kapust y skrócimy czas gotowania, jest bardziej delikatna, elastyczna i szybko się gotuje.  Składniki: 300 g ryżu 600 g mięsa mielonego 1 cebula sól, pieprz, wegeta włoska kapusta Sposób wykonania: Kapustę opłukać wyciąć głąb, sparzyć, oddzielić liście, przestudzić, wyciąć nerw. Ryż ugotować , przestudzić. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, podsmażyć. Ryż, mięso mielone i cebulkę wymieszać, doprawiając solą... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Darcia w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.