Pieczarki faszerowane szpinakiem
Pieczarki faszerowane szpinakiem
Chrupiące pieczarki z farszem szpinakowym będą doskonałą przystawką na imprezę ze znajomymi. Podane ze sosem czosnkowym smakują wyśmienicie. Można je przygotować wcześniej, a przed przyjęciem odgrzać w piekarniku. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 500g pieczarek (najlepiej większych) 200g szpinaku 2 jajka 2 łyżki mąki pszennej 15g żółtego sera ząbek czosnku 3 łyżki masła 1 mała cebula olej do smażenia bułka tarta sól, pieprz słodka papryka (adsbygoogle = window.adsbygoo... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Danka Pichci
Autor
Danka Pichci
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczarki, tarta, szpinak, bułki, przystawki, sos czosnkowy, sosy, śniadania, impreza, czosnkowy, przekąski, kolacja, bułka pszenna
Inne przepisy z Danka Pichci
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję