Kotlety makaronowe z warzywami

Kotlety makaronowe z warzywami

Przepis na : obiad

Na pewno nie raz zdarzyło się Wam ugotować za dużo makaronu do rosołu lub innej zupy. Wówczas u niektórych taki niezjedzony makaron ląduje w śmietniku. Jednak nie musicie tak robić, ponieważ można wykorzystać go do zapiekanek ( przepis ) albo przygotować kotleciki makaronowo-warzywne z wędliną. Wychodzą bardzo smaczne, więc zachęcam do wypróbowania. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 2 szklanki ugotowanego makaronu (u mnie nitki) 1 jajko 100 g boczku wędzonego 100 g żółtego sera 1 ...

Czytaj dalej na blogu Danka Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję