Pieczeń rzymska z prażoną cebulką

Pieczeń rzymska z prażoną cebulką

Pieczeń rzymska z prażoną cebulką

Przepis na : obiad

Pieczeń rzymska z prażoną cebulką przygotowana domowym sposobem jest doskonała w smaku i w swojej strukturze, nie pogardziłby nią żaden mięsożerca. Z pewnością zadowoli wszystkich mięsożernych domowników. Jako, że pieczeń w składzie ma boczek podczas pieczenia wytapia się z niej tłuszcz, który po zastygnięciu staje się smalcem w czystej postaci, co podnosi smak pieczeni, można nim smarować kanapki. Pieczeń rzymska jest idealna pokrojona w grube plastry jako danie obiadowe na ciepło podana z ciemnym sosem, al... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię

Autor

JStragaJStraga

Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, mielone, mięso, bułki, mięso mielone, pieczeń z szynki, pieczona szynka, boczek, szynka, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, kanapki, jajko, pieczony boczek, obiad, kotlety mielone, świąteczne, świąteczne przepisy, żurawina, marynaty, dania obiadowe, kotlety, karczek, kotlet, sosy, drugie danie, bez pieczenia, karczek marynata, boczek w sosie, boczek w marynacie

Inne przepisy z Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.