Papryka faszerowana mięsem z indyka
Papryka faszerowana mięsem z indyka
Papryka faszerowana mięsem z indyka przepis na paprykę faszerowaną mięsem mielonym, ryżem i kukurydzą. Papryka faszerowana mięsem z indyka jest gotowa do podania na stół w niespełna 40 minut. Możesz ją przygotować na obiad, ciepłą kolację albo dla niespodziewanych gości. Czerwona papryka nadziewana mielonym mięsem indyczym, ryżem, kukurydzą i doprawiona popularnymi w Meksyku przyprawami, to bardzo proste i sycące danie, które świetnie smakuje także następnego dnia. Faszerowane i zapiekane papryki w stylu meksykań... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery
Autor
CzteryFajery.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, papryka, mielone, ryż, indyk, pierogi, papryka faszerowana, mięso mielone, ciasto, śniadania, naleśniki, śniadanie, ser, kolacja, obiad, tiramisu, sałatka, zupa, surówka, ciasteczka, sałatki, deser, desery, przetwory, naleśnik, ciasto na pierogi, fasola czerwona, czerwona fasola, awokado, pieczywo
Inne przepisy z Cztery Fajery
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję