Mielone mięso z indyka z makaronem
Mielone mięso z indyka z makaronem
Mielone mięso z indyka z makaronem. przepis na indycze ragu bianco z makaronem. Mielone mięso z indyka z makaronem rigatoni (makaron w kształcie rurek) przygotujesz w około 40 minut. To proste danie, które zaskakuje bogactwem smaków i łatwością wykonania poznałam podczas warsztatów kulinarnych "W domu sięgnij po indyka". Przepis na makaron rigatoni z indyczym ragu bianco opracował Szymon Szlendak, szef kuchni w renomowanych restauracjach i sędzia techniczny Półfinału i Finału Kulinarnego Pucha... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery
Autor
CzteryFajery.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, makaron, mięso, indyk, mięso mielone, pierogi, pierogi przepis, ciasto, naleśniki, śniadania, obiad, seler naciowy, deser, sałatka, sałatki, surówka, przetwory, tiramisu, kolacja, zupa, desery, ciasteczka, sosy, marchewka, seler, ciasto na pierogi, szybki obiad, zapiekanka, pierś, zapiekanki
Inne przepisy z Cztery Fajery
Dodaj komentarz