Masło harissa

Masło harissa

Masło harissa Przepis na masło harissowe z książki Ottolenghi Test Kitchen: Extra Good Things. Smakowitości na co dzień. Masło harissa przepis na masło harissowe z książki Ottolenghi Test Kitchen: Extra Good Things. Smakowitości na co dzień. Masło z pastą harissa to doskonała mieszanka kremowego masła, pikantnej pasty harissa i aromatycznego kminu z odrobiną czosnku lub cytryny. Masło harissa jest wyśmienitym dodatkiem do kurczaka i innych delikatnych mięsa, świetnie podkreśla smak steków, a zwykłej jajecznicy d...

Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi, ciasto, naleśniki, zupa, kurczak, sałatki, sałatka, surówka, pieczarki, zapiekanka, tosty, skrzydełka, łosoś, przystawki, zapiekanka z kurczakiem

Inne przepisy z Cztery Fajery

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.