Schab faszerowany pieczarkami, papryką, groszkiem i serem

Schab faszerowany pieczarkami, papryką, groszkiem i serem

Schab faszerowany pieczarkami, papryką, groszkiem i serem

Składniki: 2/3 szklanki zielonego groszku pół czerwonej papryki ok. 8 średnich pieczarek 150 g sera żółtego 2 łyżki posiekanej natki oraz sól, pieprz, suszony czosnek, słodka papryka i zioła do pizzy Schab umyć, osuszyć, ostrym nożem wyciąć w środku szeroką kieszeń. Posypać solą, ziołami do pizzy, papryką i suszonym czosnkiem. Pieczarki pokroić w kostkę, obsmażyć na niewielkiej ilości oleju. Paprykę także pokroić w kostkę, ser zetrzeć na grubej tarce. Paprykę, pieczarki, groszek i ser wymieszać z posiekan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Czerwień i błękit

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.