Pieczone pierogi z nadzieniem z brokuła i fety

Pieczone pierogi z nadzieniem z brokuła i fety

Pieczone pierogi z nadzieniem z brokuła i fety

Pieczone pierogi z nadzieniem z fety i brokuła można podać do czerwonego barszczu na Wigilię, choć pewnie w wielu domach preferuje się z tradycyjne nadzienie z kapusty i grzybów. Jeśli oczywiście ktoś lubi łamać tradycję. A jeśli nie na Wigilię, to myślę, że takie pierogi  sprawdzą się podczas świątecznych spotkań z rodziną, ale też na sylwestrowym party...  Nadzienie: kilka różyczek brokuła, 250 g fety 2 ząbki czosnku, pieprz, tymianek, zioła do pizzy Ciasto: 500 g mąki, 100 g miękkiego masła,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Czerwień i błękit

Autor

Patrycja

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

feta, pierogi przepis, pierogi, ser feta, ciasto, zupa pomidorowa, barszcz, barszcz czerwony, pizza , pizza przepis, ciasto na pizze, czosnek w ziołach, grzyby, kapustą, zupa grzybowa, świąteczne przepisy, pieczywo, masło czosnek, pierogi z kapusta i grzybami, ciasto z białek , czerwona kapusta, jajka z farszem, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi

Inne przepisy z Czerwień i błękit

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.