Paprykowa pasta z tuńczyka i ryżu

Paprykowa pasta z tuńczyka i ryżu

Paprykowa pasta z tuńczyka i ryżu

Prosta w wykonaniu, a bardzo apetyczna. Chłopakom wyjątkowo smakowała i zbyt szybko została zjedzona. Mowa o paście rybnej z pomidorowo-paprykową nutą, w której głównymi składnikami są: ryż brązowy, tuńczyk i papryka. Składniki: 1,5 szklanki ugotowanego ryżu (może być brązowy) 2 puszki tuńczyka w kawałkach w wodzie po kawałku czerwonej i żółtej papryki posiekany szczypiorek 2 łyżki jogurtu naturalnego 1 łyżka koncentratu pomidorowego 1 łyżka Ajvaru lub czerwonego pesto (można pominąć) 1-2 łyżki keczupu sól i... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Czerwień i błękit

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję