Polędwica miodowo-cytrynowa

Polędwica miodowo-cytrynowa

Polędwica miodowo-cytrynowa

Tym razem z piekarnika Składniki 1 polędwica wieprzowa   marynata: 1 łyżka masła 3 ząbki czosnku skórka z 1/2 cytryny sok z 1/2 cytryny 3-4 łyżki oliwy pieprz młotkowany z … Czytaj dalej Polędwica miodowo-cytrynowa czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu czarrna od kuchni

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Autor

CzarrnaOdKuchniCzarrnaOdKuchni

Pracuję i zajmuję się domem. Zamiłowanie do gotowania i pieczenie odziedziczyłam w genach po Mamie. Jednak to, co najbardziej lubię robić w kuchni to wszelkiego rodzaju słodkości.
Poza tym mam kota, balkon pełen kaktusów i kolekcję kryminałów :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

marynaty, cytryna, polędwiczka, drugie danie, polędwiczki, polędwiczki wieprzowe

Inne przepisy z czarrna od kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.