Mielone w cieście francuskim
Mielone w cieście francuskim
Składniki: 1 opakowanie ciasta francuskiego 1/2 kg zmielonej łopatki wieprzowej 1 puszka czerwonej fasoli 2 cebule 1 jajko 3-4 ząbki czosnku 1 kromka czerstwego chleba sól, pieprz słodka i ostra … Czytaj dalej Mielone w cieście francuskim czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu czarrna od kuchni
Autor
CzarrnaOdKuchni
Pracuję i zajmuję się domem. Zamiłowanie do gotowania i pieczenie odziedziczyłam w genach po Mamie. Jednak to, co najbardziej lubię robić w kuchni to wszelkiego rodzaju słodkości.
Poza tym mam kota, balkon pełen kaktusów i kolekcję kryminałów :)
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, ciasto francuskie, ciasto francuskie, ciasto, chleb, czerwona fasola, mięso mielone, mięso, wieprzowina
Inne przepisy z czarrna od kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję