Puszysty, delikatny, słodki sernik na pełnoziarnistym kakaowym spodzie. Bez dodatku cukru (ja używałam ksylitolu). Zamiast okrągłej blaszki możemy użyć dużej prostokątnej, jednak sernik będzie wtedy niski. Najlepiej smakuje na drugi dzień. Do dekoracji możemy użyć np. polewy czekoladowej (gorzka czekolada min. 70%, odrobina masła, mleko, kakao) - polewamy lekko przestudzoną na sernik. Dodatkowo możemy udekorować go prażonymi migdałami (lekko podprażone na patelni mają niesamowity smak). Jak ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...