SZPARAGOWE ZAWIJAŃCE: Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ, CHORIZO, MOZZARELLĄ

SZPARAGOWE ZAWIJAŃCE: Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ, CHORIZO, MOZZARELLĄ

SZPARAGOWE ZAWIJAŃCE: Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ, CHORIZO, MOZZARELLĄ

Kocham szparagi. Z Wielkopolski przywożę do Warszawy hurtowe ilości a później się nimi opycham. I tak będzie do 20 czerwca, kiedy według szparagowych farmerów kończy się sezon. Wtedy, opróżnię zamrażalkę, przyjadę z pełnym bagażnikiem szparagów i zamrożę sobie na zapas :) Szparagi zjem pod każdą postacią, najbardziej lubię zielone, ale białymi też nie gardzę, choć wolę jak ktoś mi je zrobi, bo są trudniejsze w obsłudze. Zielone po prostu łamię - idealnie pękają w miejscu, w którym powinny :) Czasami jednak, g... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cytryna&Co.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.