PORTOBELLO FASZEROWANE CIELĘCINĄ

PORTOBELLO FASZEROWANE CIELĘCINĄ

PORTOBELLO FASZEROWANE CIELĘCINĄ

Ostatnio przypadły nam do gustu pieczarki portobello i nawet Loczek, który z zasady nie lubi grzybów zjada je ze smakiem. Zwykle po prostu dodaję je jako jeden ze składników ciepłej sałatki albo warzyw z patelni z sosem sojowym. Tym razem występują w roli głównej obok cielęciny, Składniki: 6 dużych pieczarek portobello 400g mielonej cielęciny por czerwona cebula 3 łyżki oliwy 3 łyżki masła sól, pieprz, łyżeczka tymianku, łyżeczka estragonu 1 jajko lub 3 jajka przepiórcze opcjonalnie: odrobina tartej bułki do p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cytryna&Co.

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Autor

CytrynaCytryna

Opisz link...

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, bułki, mielone, mięso, tarta, sałatka, sałatki, sosy, ryż, grzyby, jajka faszerowane , ryż z warzywami, mięsa pieczone, salatka z jajkiem, mięso mielone, bez pieczenia, sałatka z ryżem

Inne przepisy z Cytryna&Co.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.