Chleb bezglutenowy z pestek i ziaren (wegański, keto)

Chleb bezglutenowy z pestek i ziaren (wegański, keto)

Chleb bezglutenowy z pestek i ziaren (wegański, keto)

Chlebek, który jest keto i wegan-przyjazny. Nie dodawałam do niego jajek, za to dodałam vEGGs, które spokonie można zastąpić większą ilością babki płesznik moim zdaniem lub innym wegańskim zamiennikiem jajka. Chleb mieszałam w Thermomixie, jednak i tak korzystałam ze zmielonych już orzechów, które zostały mi po świątecznych zakupach. Składniki: 100 g mielonych orzechów włoskich 100 g mielonych migdałów 50 g mielonych orzechów laskowych 150 g ziaren słonecznika 80 g siemienia lnianego 80 g babki płesznik (lub ja... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cytryna&Co.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.