Ten chlebek widziałam kilkanaście razy na instagramie, a że cieszył się dużą popularnością postanowiłam sprawdzić co w nim takiego pysznego. Upiekłam na próbę i przepadliśmy całą rodziną. Jest mięciutki, delikatny i niezwykle aromatyczny dzięki dodatkowi czosnku i ziół. Kolejnym razem piekłam podwójną porcję i z pewnością jeszcze nie raz upiekę. Składniki: 2 szklanki (300 g) mąki pszennej 2 łyżki oleju 3/4 szklanki (150 ml) ciepłej wody 1/2 łyżeczki cukru 1/2 łyżeczki soli 20 g drożdży Masło czosnkowe: 100 g m... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...