Przepis na : obiad
Proste danie, które zaskakuje smakiem i łatwością wykonania. Łososia upiekłam w piekarniku, co zaoszczędziło mi zbędnego bałaganu i charakterystycznego zapachu unoszącego się w kuchni podczas smażenia ryby. Wyszedł idealnie miękki - soczysty i delikatny. Jeśli jednak preferujecie bardziej wypieczone filety, potrzymajcie je w piecu odpowiednio dłużej. Do łososia podałam bajecznie prosty, a zarazem pyszny sos na bazie słodkiej śmietanki i sporej ilości świeżego koperku. Robi się go dosłownie w 5 minut, z... czytaj dalej...
Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Ostatnimi czasy w telewizji pojawia się co raz więcej programów kulinarnych. Jednym z moich ulubionych jest „Ewa gotuje”, w którym główną rolę odgrywa sama Ewa Wachowicz.
Czytaj dalej...