PASTA KANAPKOWA Z WĘDZONEJ MAKRELI I TWAROGU

PASTA KANAPKOWA Z WĘDZONEJ MAKRELI I TWAROGU

PASTA KANAPKOWA Z WĘDZONEJ MAKRELI I TWAROGU

Przepis na : śniadanie

Prosty przepis na pastę kanapkową, której głównymi składnikami są wędzona makrela i twaróg. Z dodatkiem szalotki, kaparów i koperku. Z odrobiną musztardy i soku z cytryny dla zaostrzenia smaku. Doprawiona solą, pieprzem oraz słodką, czerwoną papryką w proszku. Najlepiej smakuje na tostowanym pieczywie. Polecam na codzienne śniadanie. SKŁADNIKI / 4 porcje 1 wędzona makrela 100 g twarogu  1 łyżka jogurtu greckiego 1 łyżeczka musztardy 1 szalotka  1 łyżka odsączonych z zalewy kaparów 1 łyżka posiekane... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cool and minty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.