KOTLETY JAJECZNE Z SOSEM CHRZANOWYM

KOTLETY JAJECZNE Z SOSEM CHRZANOWYM

KOTLETY JAJECZNE Z SOSEM CHRZANOWYM

Przepis na : obiad

Kotlety jajeczne są świetnym sposobem na wykorzystanie jajek ugotowanych na twardo, np. tych pozostałych z wielkanocnego śniadania. Dzięki dodatkowi kaszy jaglanej, kotleciki dobrze się formują i nie rozpadają, ani podczas smażenia ani też serwowania.  Podałam je z szybkim i prostym sosem chrzanowym, którego ostrość  świetnie podbija delikatny smak kotletów. Warto zwrócić uwagę, aby kasza była ugotowana na sztywno i dobrze odparowana. Najlepiej zrobić to z wyprzedzeniem i przygotować ją dzień wcześniej. S... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cool and minty

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.