Placki ziemniaczne

Placki ziemniaczne

Placki ziemniaczne

Smak mojego dzieciństwa. Od zawsze jedzone z cukrem i popijane ciepłą herbatą earl-grey. Natomiast mój Poślubiony je na "sucho". Placuszki muszą być smażone na głębokim oleju rzepakowym, dzięki czemu są chrupiące i idealne w smaku. Pozostaje tylko problem z tym tarciem....no ale niestety tego nie przeskoczymy. Czasami warto się poświęcić, bo przecież codziennie placków ziemniaczanych nie jemy. 'placki ziemniaczane' Składniki (na ok.20szt placuszków): - 5 dużych ziemniaków - 3-4 łyżki mąki pszennej - 1 jajko -... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu CookYourself

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję