Krem z cukinii z natką pietruszki

Krem z cukinii z natką pietruszki

Krem z cukinii z natką pietruszki

Delikatny w smaku krem z cukinii i natką pietruszki. 2 składniki i kilka przypraw i mamy pyszny krem na obiad. Można go podać z prażonymi pestkami dyni lub z groszkiem ptysiowym. Standardowo u mnie przepis z wykorzystaniem Tefala Companion oraz przepis w wykonaniu tradycyjnym. Zapraszam! Składniki (na 2 porcje): - 600g cukinii - pęczek natki pietruszki - 1 łyżka masła - 3 ząbki czosnku - bulion warzywny/woda - 1 płaska łyżka majeranku - 0,5 łyżki suszonej bazylii - 1/4 łyżki suszonego tymianku - sól, pieprz Cuk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu CookYourself

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.