Przepis na : obiad
W weekendy zwykle sporo gotuję – robię dania ( i zdjęcia) na bloga, mniej więcej co dwa tygodnie gotuję gar wywaru do późniejszego wykorzystania, zwykle robię jakieś słodycze dla Emilki do przegryzania w tygodniu, oraz gotuję obiady na początek tygodnia (do wtorku/środy zwykle mam pogotowane). Dzięki optymalizacji działań i wprawie i nie zajmuje mi to całego weekendu no ale pół dnia to trzeba co najmniej liczyć. Jeżeli chodzi o te obiady na początek tygodnia to zwykle są to pożywne zupy albo jednogarnkowc... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...