Klejące tofu

Klejące tofu

Przepis na : obiad

Dzień dobry! Dzień dobry! Dziś spieszę z przepisem na super smaczne, klejące tofu. Przepis jest mega szybki, a smak rewelacja! Tak przygotowane Tofu nadaje się jako dodatek do ryżu, makaronu lub ramenu. Jak kto lubi! Można je przygotować wcześniej, bo odgrzewane wcale nie traci na walorach smakowych. Składniki na panierowane tofu: dwie kostki wcześniej mrożonego wędzonego tofu 6 łyżek mąki pszennej lub ryżowej 4 łyżki wody 1 łyżka sosu z daktyli 1/2 łyżeczki pieprzu cayenne olej rzepakowy do smażenia Składniki n...

Czytaj dalej na blogu Cookery.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję