Sajgonki

Sajgonki

Sajgonki

Uwielbiam kuchnię azjatycką za jej prostotę, za niezliczoną liczbę smaków i aromatów, oraz za to jak szybko i niewielkim nakładem pracy mogę mieć taką Azję w domu. Sajgonki to jedno z takich dań, na które każdy czasem ma ogromną ochotę. Od dziś będziecie mieli sajgonki bez wychodzenia z domu :) Składniki(na ok. 8 sajgonek): - 8 arkuszy papieru ryżowego - 200 g mięsa mielonego z łopatki - średnia cebula - 4 suszone grzyby mun - 3 liście kapusty pekińskiej - ok 25 g makaronu ryżowego - łyżeczka czosnku granulo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cook&Love

Autor

Cook&Love

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, grzyby, sosy, frytki, mięso mielone, mięso, makarony, kapustą, makaron, kapusta pekińska, do pracy, imbir, krokiety, fast food, sos do makaronu, makaron smażony, jajka z farszem, dania bez mięsa, krokiety z mięsem, dania z makaronem

Inne przepisy z Cook&Love

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.