Na zakonczenie pieczarkowego tygodnia u Mopsika wspolnie postanowilysmy przygotowac pieczarki faszerowane. Ja zdecydowalam sie nafaszerowac je platkami owsianymi, poczatkowo nie bylam pewna efektu, ale ten farsz okazal sie przyslowiowym strzalem w dziesiatke! Pieczarki sa fantastyczne, aromatyczne, miesiste i sycace. A do tego zdrowe i idealnie nadaja sie dla tych ktorzy nie przepadaja za miesem. Wszystkim goraco polecam wyprobowac tak nadziewane pieczarki, nawet jesli nie jestescie fanami platkow owsianych... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...