Paszteciki z wędzonego łososia

Paszteciki z wędzonego łososia

Paszteciki z wędzonego łososia

Szkocja słynie z łososi, dlatego też ryba ta często pojawia się w szkockim menu. Dziś przygotowałam paszteciki z wędzonego łososia , które są wyśmienite w smaku, pięknie wyglądają i z pewnością będą świetnie się prezentować na Wielkanocnym stole. Polecam, ponieważ są banalnie proste i szybkie w przygotowaniu. Paszteciki z wędzonego łososia Składniki:  300-400g wędzonego łososia w plastrach 100ml śmietany sok i skórka z cytryny pieprz Przygotowanie:  Nieduże miseczki lub inne niewielkie naczynka wy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codzienne Gotowanie

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.