Pappardelle z ragu z baraniny
Pappardelle z ragu z baraniny
Wydaje mi się, że dania z baraniny stosunkowo rzadko pojawiają się na polskich stołach. A szkoda, ponieważ jest to bardzo smaczne i ciekawe mięso, z którego można wyczarować mnóstwo wspaniałych dań. N a Wyspach to mięso j est zdecydowanie bardziej popularne, a różne części baraniny czy jagnięciny dostępne są w każdym sklepie. Moim zdaniem dobrze przygotowane mięso z owieczki jest fantastyczne i smakuje rewelacyjnie. Gorąco polecam je wypróbować. Zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim może ono s... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Codzienne Gotowanie
Autor
Martynosia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, mielone, sosy, zdrowe przepisy, ciekawe przepisy, makarony, makaron, mięso mielone, zupa pomidorowa, żurawina, sos pomidorowy, schabowe, kurczak, sos do makaronu, makaron z patelni, dania z makaronem, makaron smażony, suszone pomidory, mięso duszone, kurczak po włosku, dania na gorąco, sos do kurczaka, kurczak z makaronem, dania z kurczakiem, kurczak z czosnkiem, gotowany kurczak, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach, jagnięcina duszona
Inne przepisy z Codzienne Gotowanie
Dodaj komentarz