Pappardelle z ragu z baraniny

Pappardelle z ragu z baraniny

Pappardelle z ragu z baraniny

Wydaje mi się, że dania z baraniny stosunkowo rzadko pojawiają się na polskich stołach. A szkoda, ponieważ jest to bardzo smaczne  i ciekawe mięso, z którego można wyczarować mnóstwo wspaniałych dań. N a Wyspach to mięso j est zdecydowanie bardziej popularne, a różne części baraniny czy jagnięciny dostępne  są  w każdym sklepie. Moim zdaniem dobrze przygotowane mięso z owieczki jest fantastyczne i smakuje rewelacyjnie. Gorąco polecam je wypróbować. Zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim może ono s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codzienne Gotowanie

Autor

Martynosia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, mielone, sosy, zdrowe przepisy, ciekawe przepisy, makarony, makaron, mięso mielone, zupa pomidorowa, żurawina, sos pomidorowy, schabowe, kurczak, sos do makaronu, makaron z patelni, dania z makaronem, makaron smażony, suszone pomidory, mięso duszone, kurczak po włosku, dania na gorąco, sos do kurczaka, kurczak z makaronem, dania z kurczakiem, kurczak z czosnkiem, gotowany kurczak, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach, jagnięcina duszona

Inne przepisy z Codzienne Gotowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.