Krem z pieczonej papryki z ciecierzycą Krem z pieczonej papryki z ciecierzycą to idealne danie na jesienny wieczór. W Szkocji niestety pogoda nie rozpieszcza, a kolor tej zupy jest niezwykle słoneczny. W taki sposób muszę się ratować brakiem słońca na niebie. Dodatek ciecierzycy sprawia, że zupa jest gęsta i niezwykle sycąca - stanowi danie samo w sobie. Krem z pieczonej papryki idealnie smakuje z chrupiącą grzanką. Polecam! Krem z czerwonej papryki z ciecierzycą Składniki: 3-4 czerwone papr... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...