Natale all’Italiana – Boże Narodzenie we Włoszech. Warsztaty kulinarne w Akademii Kulinarnej Whirlpool

50
  • Natale all’Italiana – Boże Narodzenie we Włoszech. Warsztaty kulinarne w Akademii Kulinarnej Whirlpool
  • Natale all’Italiana – Boże Narodzenie we Włoszech. Warsztaty kulinarne w Akademii Kulinarnej Whirlpool

    Grudzień rozpoczął się dla mnie wprost bajecznie. Nie przesadzam, naprawdę. 1. grudnia miałam okazję gościć na niesamowitych warsztatach prowadzonych przez Marco Ghia z Akademii Kulinarnej Whirlpool . Tematem warsztatów była bożonarodzeniowa kuchnia włoska, a w roli głównej wystąpili oliwa z oliwek i tuńczyk.  Warsztaty rozpoczęliśmy od degustacji oliwy , którą poprowadzili Joanna Świątek i Michał Ceglarz z Monini .  Było to dla mnie cenne doświadczenie, gdyż moja wiedza na temat oliwy była do tej... Czytaj dalej na blogu Codzienna kuchnia niecodzienna


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Codzienna kuchnia niecodzienna

    Dodaj komentarz