Grzybowa pieczeń z warzywami i czerwoną soczewicą

Grzybowa pieczeń z warzywami i czerwoną soczewicą

Grzybowa pieczeń z warzywami i czerwoną soczewicą

Przepis na : obiad

Pieczeń z grzybami, warzywami i soczewicą to smaczne i sycące danie nie tylko na bezmięsny obiad. Sezon na grzyby prawie się skończył. Jeszcze można w niektórych miejscach je znaleźć, ale to już raczej samotne niedobitki. W tym roku grzybów było niesamowicie dużo i można było zrobić spore zapasy na zimę. Ja najwięcej mam grzybów mrożonych. Po rozmrożeniu są niemal identyczne jak świeże. Nie jestem wielbicielką suszonych, które mimo pięknego zapachu i smaku idealnego do zup i sosów, dla mnie są mniej atrakcyjne ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codzienna kuchnia niecodzienna

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.