Sezon na jabłka trwa – świeże, soczyste i pełne smaku – wykorzystaj to, co daje jesień!

Sezon na jabłka trwa – świeże, soczyste i pełne smaku – wykorzystaj to, co daje jesień!

Sezon na jabłka trwa – świeże, soczyste i pełne smaku – wykorzystaj to, co daje jesień!

Sezon na jabłka trwa dzięki pięknej jesieni, stąd dzisiaj zapraszam Was na francuskie tosty z karmelizowanymi jabłkami i wysoko białkowym twarożkiem. To idealna propozycja na jesienne śniadanie, które nie tylko rozgrzewa, ale również kusi aromatem cynamonowych jabłek i chrupiącego pieczywa. Świeże, soczyste jabłka są teraz najlepsze, dlatego warto je wykorzystać w codziennej kuchni, zwłaszcza do słodkich i sycących dań. Francuskie tosty w nowej odsłonie – karmelizowane jabłka i twarożek białkowy ̵... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu codojedzenia

Warto przeczytać

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.