Przepis na kopytka po azjatycku
Przepis na kopytka po azjatycku
Kopytka to popularne danie z resztek ziemniaczanych, oferujące nieskończone możliwości kulinarne. Lubię kopytka na słodko, ale kopytka po azjatycku to dopiero rewelacja! Ta przepyszna potrawa pozwala na eksperymentowanie z różnorodnymi warzywami, które po odpowiednim przygotowaniu zachowują swoją chrupkość i sprężystość. Proces przygotowania zaczynam od twardych warzyw jak brokuły , a na koniec dodaję delikatne liściaste warzywa, takie jak dymka czy pak choi, aby zachować ich świeżość i aromat. Kopytka w styl... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu codojedzenia
Autor
codojedzenia
Molekularny biolog z wykształcenia, kulinarna blogerka z zamiłowania
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
brokuł, pieczarki, kluski, ryby, kotlety, ryba, makaron, pierogi
Inne przepisy z codojedzenia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję