Jakie mięso wybrać na hamburgery?

Jakie mięso wybrać na hamburgery?

Jakie mięso wybrać na hamburgery?

Przepis na : obiad

Ostatnio byłam na meczu Polska – Szwecja w pubie znanym pod nazwą O’Learys. Jadłam tam chrupiące frytki z batatów , sałatkę Cezar i wołowe hamburgery. Nie powiem, wszystko było smaczne, nie super smaczne, ale co za małe porcje. Doszłam do wniosku, że moje domowe hamburgery są wcale nie gorsze w smaku, a już na pewno sycą na dłużej. Najczęściej robię hamburgery z wołowego karczka. Jest to potężna ilość mięsa, bo jedna porcja waży około 180 g przed grillowaniem. Zważywszy fakt, że mięso zawiera niewi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu codojedzenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję