Jakie mięso wybrać na hamburgery?
Jakie mięso wybrać na hamburgery?
Przepis na : obiad
Ostatnio byłam na meczu Polska – Szwecja w pubie znanym pod nazwą O’Learys. Jadłam tam chrupiące frytki z batatów , sałatkę Cezar i wołowe hamburgery. Nie powiem, wszystko było smaczne, nie super smaczne, ale co za małe porcje. Doszłam do wniosku, że moje domowe hamburgery są wcale nie gorsze w smaku, a już na pewno sycą na dłużej. Najczęściej robię hamburgery z wołowego karczka. Jest to potężna ilość mięsa, bo jedna porcja waży około 180 g przed grillowaniem. Zważywszy fakt, że mięso zawiera niewi... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu codojedzenia
Autor
codojedzenia
Molekularny biolog z wykształcenia, kulinarna blogerka z zamiłowania
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, bułki, grill, mielone, wołowina, karczek, sałatka, ogórki, sałatki, sałatka cezara, obiad, kolacja
Inne przepisy z codojedzenia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję