Czerwona kapusta zasmażana

Czerwona kapusta zasmażana

Czerwona kapusta zasmażana

Czerwona kapusta zasmażana. Typowo polskie danie. Od dawna za mną chodziła! Lekko kwaskowata i koniecznie z zasmażką. Do mielonych kotletów lub panierowanych schabowych jak trza! Podobne danie przyrządzam z białej kapusty . Kocham kapustę w każdej postaci i w każdym kolorze! Dietetyczna i zdrowa. Idealna na surówkę lub gotowania. Czerwona kapusta z zasmażką Składniki: 1 główka kapusty 200 ml wody 2 duże czerwone cebule 3 łyżki octu balsamicznego 4 nasiona angielskiego ziela 1 liść laurowy sól i pieprz do smaku ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu codojedzenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję