Czerwona kapusta zasmażana

Czerwona kapusta zasmażana

Czerwona kapusta zasmażana

Czerwona kapusta zasmażana. Typowo polskie danie. Od dawna za mną chodziła! Lekko kwaskowata i koniecznie z zasmażką. Do mielonych kotletów lub panierowanych schabowych jak trza! Podobne danie przyrządzam z białej kapusty . Kocham kapustę w każdej postaci i w każdym kolorze! Dietetyczna i zdrowa. Idealna na surówkę lub gotowania. Czerwona kapusta z zasmażką Składniki: 1 główka kapusty 200 ml wody 2 duże czerwone cebule 3 łyżki octu balsamicznego 4 nasiona angielskiego ziela 1 liść laurowy sól i pieprz do smaku ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu codojedzenia

Autor

codojedzenia

Molekularny biolog z wykształcenia, kulinarna blogerka z zamiłowania

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, czerwona kapusta, kapusta czerwona zasmażana, mielone, dietetyczne , dietetycznie, surówka, kotlety mielone, schabowe, kotlety, kotlet, surówka z czerwonej kapusty, surówka z kapusty, kotlet z kapusty, dania dietetyczne, warzywa na patelnie, mielone z warzywami

Inne przepisy z codojedzenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.